Orange-Cut Turning ideas into products

SAFE-COAT

 

Safe-Coat is een hoogwaardige coating die speciaal is ontworpen voor een geplastificeerde toplaag op een breed scala aan oppervlakken, waaronder EPS, XPS, hout, kunststof, metaal en meer. Het is een 1-component coating die snel droogt, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik.
Een van de belangrijkste voordelen van Safe-Coat is dat het object kan worden beschermd tegen UV-straling door het te combineren met vernis. Dit zorgt voor een extra beschermingslaag die ervoor zorgt dat het object niet verkleurt of beschadigd raakt door blootstelling aan zonlicht.
Safe-Coat is licht doorzichtig en kan worden gemengd met pigment om een kleur toe te voegen. Dit maakt het ideaal voor het personaliseren van uw projecten en zorgt ervoor dat uw object er precies zo uitziet als u voor ogen had. U kunt Safe-Coat aanbrengen met een kwast, roller of spraygun, afhankelijk van uw voorkeur en de grootte van het oppervlak.
Een ander belangrijk voordeel van Safe-Coat is dat het een redelijk goede uitvloeiing heeft bij droging. Dit betekent dat de coating zich gelijkmatig over het oppervlak verspreidt en er geen ongewenste klontjes ontstaan.
Tot slot is het belangrijk om te weten dat wanneer Safe-Coat als grondcoating wordt gebruikt voor EPS en XPS, het oppervlak kan worden bewerkt met agressieve coatings en lakken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor toepassingen waarbij de coating bestand moet zijn tegen intensief gebruik.
Al met al biedt Safe-Coat een uitstekende bescherming voor een breed scala aan oppervlakken, zowel binnen als buiten. Het droogt snel, is licht doorzichtig en kan worden gemengd met pigment om een kleur toe te voegen. Het is gemakkelijk aan te brengen met een kwast, roller of spraygun en heeft een goede uitvloeiing bij droging. Het is een coating die zeker het overwegen waard is voor uw volgende project.

Verkrijgbaar in de varianten: 

Bestellen
  • 5kg Transparant
  • 20kg Transparant
  • 5kg Orange
  • 20kg Orange
 
E-mailen
Bellen